ISO 45001: opleidingen rond gezondheid en veiligheid op het werk

De internationale managementnorm bij uitstek voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer – ISO 45001 – is bij alsmaar meer organisaties een must-have geworden. Op de gezondheid en veiligheid van je medewerkers staat immers geen prijs. Maar weet je ook wat de norm precies inhoudt en hoe je er effectief mee aan de slag gaat?

 

Waarom voor NBN Learning Solutions kiezen?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen.

Van start met ISO 45001? 

Ben je nog niet volledig vertrouwd met dé internationale norm rond gezondheid en veiligheid, dan biedt NBN Learning Solutions je volgende optie aan:

1. Basisopleiding ISO 45001

Tijdens deze opleiding (1,5 dag) leer je de norm kennen. Wat houdt ISO 45001 in en welke eisen worden in de norm gespecificeerd? Deze training is een essentieel startpunt wanneer jij of jouw organisatie met ISO 45001 aan de slag wil.

Je expertise rond ISO 45001 uitdiepen? 

Heb je al enige voorkennis rond ISO 45001 en gezondheid en veiligheid op het werk, dan is dit opleidingsaanbod je op het lijf geschreven: 

1. ISO 45001 - Lead Assessor Occupational Health & Safety

Tijdens deze intensieve vijfdaagse Lead Assessor Course leer je hoe je het OH&S-management van een organisatie toetst aan de ISO 45001-norm. Ook de  rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en rapportering komen uitgebreid aan bod.

ISO 45001 bij jou op kantoor? Organiseer een bedrijfsinterne opleiding

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding rond ISO 45001 aan te bieden, dan komt NBN Learning Solutions tot bij jou. We brengen samen de opleidingsnoden van je organisatie in kaart en stellen daarna een gepersonaliseerd programma samen. De locatie, het tijdstip en de taal van de gekozen opleiding(en) kies je zelf.

Meer weten? Contacteer ons via learningsolutions@nbn.be of +32 2 738 01 11.